Certificaten 

 

   

Workshop 'Wandelcoaching'

Heerlijk om te praten tijdens het wandelen, een goed gesprek voeren en je 'valkuilen' bespreken gaat soms veel fijner als je niet tegenover elkaar zit maar lekker naast elkaar loopt met oog ook voor andere dingen....

 

Certificaat 'Emotie-eten de baas' 

Emoties zijn 'lastig', maar hoeft een afvaltraject niet in de weg te staan... VERDUREN is het sleutelwoord tijdens deze nascholing. Graag leer ik jou wat ik geleerd heb zodat we samen sterker staan!


 

 
 

 

   

Certificaat Training 'Mindful eten voor professionals'

Een rozijn zal nooit meer hetzelfde zijn', 2 minuten kauwen op bijvoorbeeld een rozijn en je ervaart dat de smaak, substantie en je gedachte over een rozijn totaal veranderd... Met aandacht en bewust eten is zo ontzettend belangrijk, met alle voeding en altijd!

 

Bewijs van Deelname 'NLP & Communicatie workshop'

Hoe benader je je cliënten, hoe leef en denk je met ze mee, hoe ga je daar mee om en hoe help je op een volwaardige en goede manier. Veel hiervan zit al in jezelf (mijzelf) een zeer herkenbare en mooie workshop. 

 

   

 


   

Certificaat 'Sport & Voeding' 

Super interessant! Zelf sport ik ook vrij regelmatig dus ervaar wat voeding met mijn lijf en mijn prestaties doet, in mijn praktijk begeleid ik ook verschillende 'sporters' met verschillende doelen, een normaal gezond en volwaardige voedingsinname en eetpatroon is daarbij de basis.

 

Certificaat 'Overgang en Voeding' 

Een zeer leerzame workshop. Wij vrouwen ervaren de overgang allemaal op onze eigen manier, dat je figuur erdoor kan veranderen is een feit, maar daar valt wel wat aan te doen, het is en hoeft geen excuus te zijn.